Formålet med Legoklosser.no

Legoklosser er et tankesett og konsept hvor jeg forsøker å formidle hvordan du kan få mest mulig ut av livet, som individ og medmenneske.

Utfordringen

Ingen av oss er like, har det samme settet med erfaringer eller de forutsetningene for å få et godt liv. Livet er helt enkelt ikke rettferdig.

 

Men alle disse legoklossene vi er satt sammen av i for av gener, opplevelser, traumer og omgivelser trenger ikke definere oss. Bakgrunnen din eller livssituasjon trenger ikke definere hva du kan gjøre eller hvor langt du kan nå.

 

Har du opplevelser, personlighetstrekk eller begrensende tankesett som holder deg tilbake?

 

Utfordringen er å bli bevisst på hvilke legoklosser som utgjør vår unike mosaikk og vi kan velge å endre eller bytte ut de klossene som ikke tjener oss.

Løsningen

Dersom du er superfornøyd med alle deler av livet ditt, vel, da er ikke denne nettsiden noe for deg. Da er du fortsatt i total fornektelse og verken jeg eller noen andre kan hjelpe deg. Ennå.

 

Hvis du derimot ser at du har forbedringspotensiale, men ikke vet hvordan du skal bryte eller endre mønsteret, da er denne nettsiden skapt for deg.

 

Jeg er ingen lege, eller har noen tittel som slutter på -ist, men jeg er nysgjerrig, analytisk og uredd i søken etter å forbedre meg selv og mine omgivelser.

 

Her på legoklosser.no deler jeg egne erfaringer og utfordringer på min vei mot økt sunnhet, personlig vekst og hverdagslig glede. Du er herved invitert med!